wieczerza w ogrodzie oliwnym
stanie się co ma się stać
nieuchronność trwa rozedrgana
krople deszczu dotkną ziemi
zobacz miasto którego nie ma
na rękach umiera wczoraj
jak zamknięta książka najbliższa ciału
wszystko jest symbolem
możesz czytać nie otwierając oczu