Konglomerat Ja
Jak to rozgryźć?
Myślę więc piszę.
Z pozoru bezmyślnie chodzę
Ale mózg pracuje dwadzieścia cztery
Godziny na dobę
Z automatu
Ciało jest posłuszne instynktom
Wzbrania się
Emocje kierują ciałem
A to chodziło już dawno
Za mną
Żeby cosik napisać
Wyrazić się
Mnie też ciśnie ;-)
Zawsze trafisz w punkt, masz taki dar którego inni powinni Ci zazdrościć.
Już kiedyś pisałam co myślę o Twojej poezji.
Dziękuję.