Literatura

piasek w kuwecie (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

cieni nie da się dogonić

zostaw światło innym

niech szukają własnych imion

pożycz uśmiech od kruków

nadmiar bohaterów znajdzie ściany

pod którymi postawi wszystkie barwy

tylko szarość się liczy

 

dużo niżej

tak gdzie woda jest jeszcze czysta

można mieć własną twarz

 

widzę to co widzę

piszę bezimienne zaklęcia

na skrawkach beton


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 sierpnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca