cieni nie da się dogonić
zostaw światło innym
niech szukają własnych imion
pożycz uśmiech od kruków
nadmiar bohaterów znajdzie ściany
pod którymi postawi wszystkie barwy
tylko szarość się liczy
dużo niżej
tam gdzie woda jest jeszcze czysta
można mieć własną twarz
widzę to co widzę
piszę bezimienne zaklęcia
na skrawkach betonu
niech szukają własnych imion
dużo niżej
tam gdzie woda jest jeszcze czysta
można mieć własną twarz
widzę to co widzę
piszę bezimienne zaklęcia
na skrawkach betonu"
Hej, pogoda czystej wody !!!