Lista wdzięczności Quantum

Kazimierz Siłuch

 

 

Jestem wdzięczny za;

 

 zdrowie które straciłem

 życie co przecieka przez palce

 ludzi niespotkanych

 miejsca odwiedzone

zdarzenia

  prawdę i urojenia

 marzenia

 komputer internet

 nowy dzień

 za ten moment

trzeźwość i abstynencję

 

 

Kazimierz Siłuch
Kazimierz Siłuch
Wiersz · 6 sierpnia 2020
anonim