Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Wolność wyboru
Wolność wyboru
Ela Kwiecińska
Najpierw życie ma głos
potem śmierć
ty wybierasz
które z nich weźmiesz do siebie
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 9 sierpnia 2020
×
Zgłoś obraźliwe treści