Wolność wyboru

Ela Kwiecińska

Najpierw życie ma głos

potem śmierć

ty wybierasz

które z nich weźmiesz do siebie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 9 sierpnia 2020
anonim