...w pamięci zostaje

Irena Świerżyńska

nie trzeba słów 

tylko oczy i dłonie podrzucą

blask 

 

masz

raj

 

po drodze

ciepło i dreszcz

 

i smak

 z pełnią spokoju

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 11 sierpnia 2020
anonim