trzeba zdążyć przed nocą

Irena Świerżyńska

zgubiłam drogę do ciebie

i moje światło

gaśnie

 

wskazówka też stoi

tylko czas na bliskość ucieka

 

przed nocą

 

zdążymy

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 14 sierpnia 2020
anonim