przemówiły ściany głuche
duch opróżni kąty wszystkie
zabawki
pokaże
dość już ciemności
lata całe nikt nie widział
ktoś - pokazał
tylko gra i bajki chore
i cicho - sza
taniec błysk i tra la la
każdy swoje sztuki pisał
dziecko - ryba i nie zna dna
płynie
dusza śnięta spać nie daje
wraca
i już - nie ma
cha, cha cha....