świat otwiera bramy wszystkie
tylko gdzie granice
pan - na niby godność nosi
żądze skaczą gdzieś po słupie
a - klasa
ugrzęzła pod płotem
służysz
masz na tacy
za tapetą deser gorzki uwiera
dostałaś
koszulę
oj - tylko trochę
znoszona