i twoje pąki czekają w salonie

Irena Świerżyńska

ja wiem co chcesz

jak lubisz

oko wszystko powie

 

ten - duch i tamto ciepło 

rozsypało się po drodze

 

przypomnij

pozbieraj

 

i kwiaty rozkwitną w salonie

Oceń ten tekst
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 16 sierpnia 2020
anonim