Literatura

Jestem więc wierzę (wiersz)

Ela Kwiecińska

Jestem

więc wierzę

i moim sercem czuję

że jesteś przy mnie mój Panie

i że Ty mnie miłujesz

choć moja miłość tak mała

ja prosić nie przestaję

o serce co kochać potrafi

i trzymam w ręku różaniec

 


niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 16 sierpnia 2020, 21:29
...kawoławiczny niedzielnowizm
marzena
marzena 16 sierpnia 2020, 22:11
Pani Elu, mała prośba. Wszyscy już poznaliśmy, ogrom wiary jaki przez panią przemawia.
Jest mnóstwo innych tematów, które też można opisać. Bóg kocha ludzi, ptaki, drogi, lasy, kwiaty itd. Sam je stworzył dla nas. Czy może pani podjąć ryzyko i odnaleźć poezję w tak głębokim morzu miłości?
Konrad Koper 17 sierpnia 2020, 11:21
Co chciałaś przekazać !?
przysłano: 16 sierpnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

Nie wszystko stracone
Ela Kwiecińska
Dziecko
Ela Kwiecińska
Poczęcie
Ela Kwiecińska
Oczekiwanie
Ela Kwiecińska
Wniebowzięcie
Ela Kwiecińska
Błogoslawiona chwila
Ela Kwiecińska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca