Więzy

Konrad Koper

Być, mieć…

- więzy myśli…

 

Czytając, pisząc, filozofując

grając ( również w szachy)…

możemy uwolnić się.

 

Powstają jednak nowe więzy.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 sierpnia 2020
anonim
  • marzena
    Chcemy być wolni i niezależni.
    Niestety to niemożliwe.
    Nawet miłość, wierność... wszystko wymaga od nas wyrzeczeń lub kompromisów.

    · Zgłoś · 4 lata