a lata lecą

Yaro

od trzydziestki do czterdziestki 

jest tak jak 

przeczytać książkę

 od deski do deski 

odkładanej na półki co rok

krok dzieli lata krok 

o młodości wie ten co docenia owoc jej 

do młodzieży świat należy 

kłaniam się nisko bo czuję po kościach że już blisko

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 20 sierpnia 2020
anonim