Cud

Konrad Koper

Wziął poemat.

 Kopię literek rozrzucił, po czym losowo je składał.

Ułożyły się one w sensowne zdania, ale obsceniczne!

Pierwszą literą była „D”.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 sierpnia 2020
anonim
  • Yaro
    A na plecach miał wielkie D cementem zachlapane - Kobranocka

    · Zgłoś · 4 lata