od święconej wody rdzewieją szklanki
popiół jest królem tak po prostu
twojego sprzeciwu nikt nie zauważy
szukasz znaków i symboli
kruki są jakie są kochają padlinę
zbyt blisko oczu
długi płaszcz ma za dużo kieszeni
w jednej biblia w drugiej koran
rodał nawinął się na modlitewny młynek
prorok prorokowi prorokiem
bluźniercy jak prawowierni tak samo martwi
cud się dokonał
zmartwychwstanie potrzebuje życia
do życia