dzisiaj
zakładasz maskę
od jutra
ruchasz bez kondoma
taka mała scena
przed pandemią
jutro do szczepienia
koniec świata dla wariata
który ujrzał drogę ludzi
drogę świata
gdzie się pchasz
żyć chcesz zaszczep się
dusza już nie twoja
kona
mam to gdzieś
co zrobisz ze sobą
będę tęsknił za tobą
;-))) dobre
nie pamiętam kiedy ostatnio byłam normalna ;-))