Literatura

Magia miłości (wiersz)

Krzysztof Kowalski.

 

 

Pod księżyca blaskiem
Swój smutek kryjemy
Zagubieni w chmurach
Smak uczuć odnajdujemy

 

Są w twoim sercu płomienie
Które iskrzą jak dawniej
Spadają jak gwiazdy z nieba
By rozświetlić poranek

 

Pod kolorową powłoką
Ukrywanej tej miłości
Której czar rozkwita
Oświetlając nam drogę.

 


wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 31 sierpnia 2020, 21:05
smak, płomienie, gwiazdy, czar
jest magia, droga która prowadzi do spełnienia ;-)
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski. 31 sierpnia 2020, 21:27
Marzena Do spełnienia i miłości albo do cierpienia jak to w życiu bywa;)
przysłano: 31 sierpnia 2020 (historia)

Inne teksty autora

Opowieść miłosna cz. 32
Krzysztof Kowalski.
Wśród błękitnych gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Drogą do gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Wśród gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Wolność i pragnienie człowieka
Krzysztof Kowalski.
Droga przeznaczenia
Krzysztof Kowalski.
Drogą wśród gwiazd
Krzysztof Kowalski.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca