w bursztynie

Yaro

zatopiony komar 

zamknął czas 

w kropli bursztynu  

 

 

palec boży 

zdobi herbaciany kolor

 

zatrzymany trzepot skrzydeł 

ból wyrwanym ułamkiem  życia

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 3 września 2020
anonim