Lustro

Konrad Koper

Cierpienia mogą być lekarstwem,

kiedy przygotowują do zła.

 

Magiczne lustro ukazuje :

najgorsze przeczucia i lęki.

Sprzyjają one złym zdarzeniom,

a dusza nie jest oczyszczona…

 

Wszystkie doświadczenia rodzą,

schizofreniczną sytuację.

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 września 2020
anonim