zaparzę ci kawę
na dzień dobry
ale wcześniej schowam szlafrok
żebyś usiadła przy mnie
okryta słońcem tylko
przecież muszę
być blisko
bo jesteś krucha
jak obwarzanek
tylko ja potrafię
zadbać
o moją kobietę
chociaż jest czyjaś
jak mi wmawiają
Zawsze coś nie pasuje albo przeszkadza. Może nie jesteśmy
monogamiczni? ;-)
Widocznie krucha jak obwarzanek kobieta miała już dosyć nudnego gościa, który chciał jej sobą zasłonić cały świat. Życie... :-)))
chociaż jest czyjaś jak mi wmawiają - chociaż wmawiają że już jesteś czyjaś?