Chwile które przeminęły

Krzysztof Kowalski.

Wiosna wspomina lata młodości

dni zapisane w pamięci

obraz jak myśli o  miłości

przemijających chwil

 

patrzę na kolorowe łąki

na myśli które zabrał wiatr

unosząc je w obłokach

pośród powłoki chmur

i zagubionych wspomnień.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 7 września 2020
anonim