Wyśniona maszyna -- na jawie powstanie
/każde/
łkając mentalnie pozna krople nietanie
patrzałki krystaliczne zamyka "szklanie"
byś zobaczył upragniony zimowy las
ten jeden raz! dosięgnij szczytu duszy czas
/bo w końcu/
spłynie z lodów krwawymi wodospadami
w morze potrzeb -- Jej! wszystkie krople oddały
.
.
.
Bursztynie! -- już nieśmiały
nie widziałem twojego zdjęcia na FB, stąd moje rozczarowanie-:) że twój avatar zniknął-:) Mało co, korzystam z tamtego portalu.
Dlaczego nieśmiały? - na to pytanie, nie potrafię (do dzisiaj) odpowiedzieć.
Gdybym miał rozpisać się pod treścią, to zabrakłoby miejsca na kartce, w tych ramach-:))
Dziękuję i pozdrawiam!
To wszystko przez te krasnoludki, bo nie dawały mi spokoju do rana-:)
Pozdrowienia!
Porównałem emocje, odczucia do czerwonych wodospadów - tych krwistych.
Tak z ciekawości zapytam? Kim jestes? Tylko domyślam się-:))
Dziękuję i ślę pozdrowienia!
GundurMudemFlakonemoherowym a ty kim jesteś nie domyślam sie czy człowiekiem czy robotem? ;)
Jestem tylko człowiekiem, nie żyję w protetycznej rzeczywistości, więc za robota nie uważam się. I myślę, że podobnie jest z tobą -:) Chciałem poznać tylko twoje imię, bo chyba wypadałoby, prawda? Albo jakiś nick?
Ale rozumiem, że skoro nie chcesz - to ja to rozumiem. Źle chyba odebrałeś moją poprzednią wypowiedź.
Pozdrowienia!
hmm nie myślenie nie sens przekazu imię najważniejsze dla ciebie widać robi u takiego za wszystko pozdrawiam - nick :))
A czym dla Ciebie, jest nie myślenie? Czy myślenie jest sztuczne?
Bo widzisz, obok myślenia śa jeszcze inne aspekty-:)
Nie chodzi o wspaniałomyślność , ani o podanie nicku.
Pozdrowienia!