sieci śniegu pozwalają chwytać ostateczność
kulturystki tańczą w kalesonach
a most ucieka przed rzeką
pływam trzeźwy między galaktykami
więc nie mów mi że to wina tego czy tamtego
widzę to co widzę i wcale się nie złoszczę
muzyka ma najlepszy pędzel
wszystkie barwy gitary basowej na szybie
tyle że tramwaj jedzie do góry kołami
przeżyć życie żyjąc
muszę zapytać adwokata on jest martwy
nawet kiedy odwozi dzieci do szkoły
zgaśmy już światło
nie będę wiedział czy jesteś prawdziwa
reszta to domysł w domyśle
przeżyj życie żyjąc/
Nadmuchana??? :-)))