Literatura

Przypadek ? (wiersz)

Konrad Koper

Pewien młodzian przymilny,

wygląda pięknie.

Ma złote włosy.

 

Z natury jest „silny”

- niejedno serce znów pęknie.

 

 Młodzieniec ma duszę osy.

 

 

 

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 11 września 2020, 13:25
Dla mnie zabawne, dla innych tragedia ;-)
/przymilny/ - jakie ładne słówko ;-) ot jest historia, jest o czym myśleć
marzena
marzena 11 września 2020, 17:45
Mam przepraszać? ;-)))
Gudmundur
Gudmundur 11 września 2020, 18:50
Miłosny Faryzeusz, w skórze owcy!?

Treść z podobaniem!
marzena
marzena 11 września 2020, 20:25
Nie mam zamiaru nikogo przepraszać!
marzena
marzena 11 września 2020, 20:41
-)) ja tak sobie myślę i myślę...
jedyne rozsądne wyjście dla każdej kobiety, która jeszcze chce, może, potrafi, jest ponętna i pełna wiary w .... (co tam kto uważa za sensowne ;-))
to naprawdę omijać szerokim łukiem prześlicznych a jeszcze żyjących poetów ;-))

bo to wszystko takie wymuszone, wystraszone, wrażliwe ;-)) zalatuje u niektórych trupem, czasem - /Brać już nie potrafię,/ zastanawiam się kogo to obchodzi

ta nędzna patetyczna pisanina o braku erekcji fizycznej i chyba też umysłowej ;-))
ja panów poetów bardzo przepraszam, bo ja raczej nigdy nie przepraszam ;-))


Konrad to nie do Ciebie!
Gudmundur
Gudmundur 11 września 2020, 22:32
Marzena!! opanuj się -:))
Usunięto 2 komentarze
przysłano: 11 września 2020 (historia)

Inne teksty autora

Piekło
Konrad Koper
Misja
Konrad Koper
Pierwszy wykład
Konrad Koper
Poezja nieraz …
Konrad Koper
Logiczna baśń
Konrad Koper
Kula…
Konrad Koper
Orzeł
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca