kapiący k ran

Jacek JacoM Michalski

owce przeskakują z powieki na powiekę

to one liczą na mnie

bezsenność odkłada sny na później

chciałbym się już obudzić

można śnić bezsenność nieskończenie

klatka schodowa odwraca schody na sufit

wkładam skórki pomarańczy do puszki po piwie

 

wiara jest binarna

włącz wyłącz

skórzany pasek i sojowy kotlet

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 września 2020
anonim
  • marzena
    Barany liczymy nie owce :-)
    no ale owieczki są ładniejsze ;-)

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    nie mogę zasnąć, można śnić bezsseność?

    · Zgłoś · 4 lata