"Alter"

Gudmundur

 

"OwO" - dzsiaj jako slang [to emotikon(radość, szczęście)] 

Egonie!
już nie przechytrzysz stłumionych myśli
bo OwO odziewane w twoje koszule
zagra ci na rantach jakże czule
uśmiechając się do Ciebie - jak inni

zobaczą w szkle wybrzmiewane fale
prowadzące łódkę pierze na czele

trzyma wiosła i odda się w ofierze
póki co -- w pajączka puka szczerze

jest jeszcze sieć

 

Gudmundur
Gudmundur
Wiersz · 20 września 2020
anonim