Para…

Konrad Koper

Idzie cień za cieniem.

Myślałem – przyjaciele.

Lecz życie dodaje :

szczegóły, kolory, głos…

Odwieczni wrogowie !

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 września 2020
anonim