czy

i tak nie usłyszy

nie zobaczy

i nie zrozumie

 

samotne drzewa

czekają na wiatr

jak na uśmiech

 

nagrody nie będzie

czy zawsze tak

 

długa droga

za widnokrąg

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
zygzak
zygzak
Wiersz · 20 września 2020
anonim