Przepowiednia

Konrad Koper

Widzę wodę.

Prędzej nastąpią dziwne czasy.

Powtórzą się trzęsienia i wybuchy wulkanów…

Będzie wielu rządzić.

Gdy ciała niebieskie zatoczą krąg, wybuchnie wielka wojna.

Skończy się , gdy przeleci kometa.

Ludzie wiele wynajdą.

Kluczową cyfrą jest dziewięć.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 września 2020
anonim
  • marzena
    to mnie przerasta :-))

    · Zgłoś · 4 lata
  • Abi-syn
    Poezja może wszystko, jest też od wieszczenia, unikam tego, nie jestem wieszczem i tylko naprawdę Wielcy mają to coś, głos tych, nawet z talentem, brzmi cienkim od wysiłku śpiewem

    · Zgłoś · 4 lata