w pracy

Lucky Person

niechcesieniem siedzę i gapię

w stukające w klawiaturę dłonie (onej)

spędzam z tobą więcej czasu

niż z własnymi myślami

nie mówiąc o tym co potem

nawet nie wiesz jak bardzo

napiłbym się z tobą kawy

chociaż piję ją czasem 

w agestonie.

 

 

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 22 września 2020
anonim