bo ja wiem, na mój gust akurat jeżeli chodzi o delikatność ścieśnianie wersów i lakoniczność nie jest najlepszym rozwiązaniem, delikatność to pierzynka z łagodnym konturem a nie cięte słowa na kształt "Lewą marsz" Majakowskiego. To jest moje zdanie, pewnie masz inne skoro opublikowałaś, do mnie nie trafia.
Dlaczego brednie?
Krótko, zwięźle i na temat. Czytałam już wiele bredni.
Tylko sygnowanie nazwiskiem powodowało i powoduje, że są nadal drukowane. Przereklamowane teksty stękających i wypłukanych z emocji wielkich twórców.
...o tak, tak - słuchaj wspierających bredni
Krótko, zwięźle i na temat. Czytałam już wiele bredni.
Tylko sygnowanie nazwiskiem powodowało i powoduje, że są nadal drukowane. Przereklamowane teksty stękających i wypłukanych z emocji wielkich twórców.