fuks

Lucky Person

deszcz się liże z szybą jeszcze

chmur skłębia się wietrzą

jesteś 

wypełniam dom spokojem

kanapką z serem i pomidorem

na jesień

mieni się czas dnia końcem

czuje się niechcęmiś

jak deszcze szyby liżemy

 

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 24 września 2020
anonim