więc oto i ja
pisze do Ciebie
gdziekolwiek jesteś
niczego o sobie
tyle, że jestem
i już... i koniec
nic więcej nie trzeba
bo kto dzisiaj szuka
tak na prawdę szuka...
to smutna prawda
więc czy jeszcze warto?
.
.
.
.
.
proszę cię
zacznij szukać
gdziekolwiek jesteś
gdziekolwiek jesteś
niczego o sobie
tyle, że jestem
ten fragment po prostu rządzi!
u mnie na opisie gg kroluje ;)