gdziekolwiek

drożdżer

więc oto i ja
pisze do Ciebie
gdziekolwiek jesteś

niczego o sobie
tyle, że jestem

i już... i koniec
nic więcej nie trzeba

bo kto dzisiaj szuka
tak na prawdę szuka...

to smutna prawda
więc czy jeszcze warto?

.

.

.

.

.

proszę cię
zacznij szukać
gdziekolwiek jesteś
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 24 głosy
drożdżer
drożdżer
Wiersz · 12 lutego 2002
anonim
  • jpL
    pisze do Ciebie
    gdziekolwiek jesteś

    niczego o sobie
    tyle, że jestem


    ten fragment po prostu rządzi!
    u mnie na opisie gg kroluje ;)

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Dunia
    podoba mi się ale czegos mi w nim brakuje popracuj nad nim troszkę lepiej:)

    · Zgłoś · 17 lat temu