Literatura

każdy dzień (wiersz)

zygzak

czas nas zbliża

mówisz

 

dni na sznurku

jeden za drugim

a każdy innym blaskiem

jaśnieje

kamień szlachetny

ametyst

 

a dla mnie

to ziarnka piasku w klepsydrze

 

bo słońce wschodzi

gdy jesteś 

blisko

 


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 26 września 2020, 08:56
Ładnie, taka ,,nieszara codzienność" to umiejętność bycia razem
każda chwila jak ziarenko piasku :)
Konrad Koper 26 września 2020, 09:51
Wzruszony !!
przysłano: 26 września 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca