każde - kocham
powinno mieć - kocham
do pary
nawet echo każde echo
jest dla czasu tylko złudą
ale echo jest przyczyną
kiedy pyta kto ty jesteś
kiedy pyta ktoś, czy jesteś …
nawet echo wtedy nie wie
że dla ciebie wszystko zmieniam
wtedy echo pokutuje
a nam stopy nurzać w ciepło
a ja mam echo dla siebie
przyślę by z tobą gadało
w moim imieniu tak zawsze
to co chciałbym powiedzieć
utrwalało odbijało
każde kocham które słyszę
nie nazbyt szybko ulotnie
każdy dzień dobry od ciebie
abym nie zapomniał ….
bo mi echo o tobie powiedziało
wszystko
ale o tym potem …
25 września, 2020