samotność

wyciągnięta dłoń

ponad góry i lasy

zdaje się

 

a jednak nadziei

tu nie ma

 

bez grawitacji

unosi się więc

pusta

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
zygzak
zygzak
Wiersz · 29 września 2020
anonim