kiedy mówisz że
to tylko głośna miłość
wyściełam słuchawki skrzydłami
światło uderza w struny
krzyczysz coraz bardziej ślepa
taka modlitwa o deszcz
albo inny rodzaj raka
woda święcona wrze w czajniku
kawa czy herbata
będzie dobrze kochanie
blaszany bębenek gra na szkle
taka kawusia na świeconej wodzie daje moc :))
a środowisko nie jest zanieczyszczone, ekologia to nasze... przepraszam
ale to /będzie dobrze kochanie/ tak mniesiepodoba