Dialog

Konrad Koper

Pechowy słoń :

- Mam trąby dwie.

Plączą się.

Tak chciał Bóg.

 

Jednorożec :

- Każdy wie,

że mam jeden róg

i spełniłem się :

w życiu, mitologii…

Pechowy słoń :

- Olaboga !

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 października 2020
anonim