Literatura

twoja nagość (wiersz)

zygzak

las w oczach ciemniejszy

przez korony nowych drzew

trudniej słońcu przeniknąć

 

mniej nadziei

więcej troski

i tęsknoty

 

zakryta kwietna polana

ale źródło nadal

szemrze

 

zanurz usta w jego krysztale

dostaniesz wszystko

 

bo jak ty dla mnie

tak ja do ciebie

 

moja nagość jest tylko

na twój dotyk

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 9 pazdziernika 2020, 13:43
Nie znikaj, pisz dalej. Proszę...
przysłano: 2 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca