gdzie jest twoje

Irena Świerżyńska

tańczy 

hula - on

 

ona klasą płynie

fala znosi

i sztorm nad głową buja

 

cóż  -  natura chora

czasem 

 

może jutro spokój 

przyjdzie  

 

ogrzeje

 

tak dobrze się żyje 

bez basów 

 

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 października 2020
anonim