Żart poroszę go nie mieszać ze złym humorem
Tak jak wino z sokiem chmielowym
Bo źle się skończy
Tak mówiono
A jeżeli można to zapakuj
Nie wolno marnować
Skorzystam następnym razem
Albo odgrzeje w mikrofali
Niby nożna niby nie ale
I tak nam zrobią to co nie-chcemy
Nie ma tego w regulaminie policji
Więc nie wiedzą
Podobno coś widza
Ale często parują im okulary
PRZEPRASZAMY