nie mam pomysłu na tytuł

rokikok

Jak to nic nie czujesz

Nie możesz być niezdecydowany 

Przecież ja już jestem 

Czyli decyzja podjęta 

Znów wszystko na mojej głowie 

Mam być silna,a tylko mnie prowokujesz

Do starcia które nigdy nie będzie miało miejsce 

A publika? 

To moje koleżanki 

Neurony 

Niby coś wiedza,ale są tu dla osłody 

rokikok
rokikok
Wiersz · 4 października 2020
anonim
  • marzena
    Nie jest zły, do poprawki.
    Znajdę chwilę to napiszę.
    Nie mam koleżanek, więc odpuszczę sobie końcówkę. :)

    · Zgłoś · 4 lata