Jeżeli Bóg jest jedyny
Czemu nie zastrzeże swego imienia
Na wszytko mówimy co dobre to boskie
Ale on taki nie jest
Nawet nie przeprosi
A przepraszać trzeba
Takie podstawowe słowo
Niby daje morale a przyjelnosci żadnej
Najgorszy gosporzarz
Ja, jak zaproszę gości
Jestem idealna
Daje napoje, drineczki
Koreczki
A on jak przyjdzie to nawet butów nie zdejmie