Spójrz
Ta plama z daleka
jak coś obcego
Bliżej
jak coś strasznego
Aaaaa
To ruda koleżanka z lasu
Coś źle z nią
Flaki tańczą
Skóra pływa
krew zatacza teren
Konfrontacja z niszczycielem powietrza
Ahhh tak
Nikt już jej nie pomoże
Sama już nie chce pomocy
Czy omijając oddajemy jej hołd?
Czy dbamy tylko o swoją wulkanizacje?
Panie Boże weź swój odkurzacz
Nie daj jej się hańbić
Zostaw to tylko ludziom