Czy jest coś pięknego dla wszystkich
Żeby było to samo
Chyba nie
...
Ale wspomnienia,
Po angielsku memories
Są.
Ale czy piękne?
Ale są.
Proszę Pana
Proszę nie zapominać
Ahhh!
Czyli jednak Pan Pamięta
Ale czy to piękne?
Może chce mieć demencję
Ale DLACZGEO tylko starzy ja maja
Jak ja jestem stara
Pomarszczona
Ale w środku
Proszę sprawdzić