gdy przyjdzie późna jesień

Yaro

świat byłby lepszy 

gdyby nie starość

dostawać dobre świadectwa

zamiast na życie recepty 

 

człowiek czuje się jak lew

miłość nie tabletka 

nie potrzeba na szczęście

ocena zdrowia jest najwyższą 

życie nas rozbiera ocena zbędną

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 8 października 2020
anonim