Literatura

urodziny (wiersz)

Yaro

wczoraj był poniedziałek
narodziłem się w niedzielę wieczorem
gdzie byłem przez piątek i sobotę
trwoniłem wypłatę i co mi powiesz droga teściowo

 


niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 9 pazdziernika 2020, 15:26
Ten nie !! Dosłowny, nieliryczny banał !!
przysłano: 9 pazdziernika 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca